Lexilogos латиница у ћирилицу:

Lexilogos је вишејезична платформа. Гугл није увек могао бити решење за ове захтевне проблеме транслитерације. Такође има особину транслитерације од латинице до ћирилице. Пружа инклузивни сет светских језика који учење и проучавање језика чини флексибилним за сваког СЛОВЕНСКОГ или НЕСЛОВЕНСКОГ појединца. Такође има странице на француском језику које нуде и енглески и француски речник. У енглеском речнику: нуди речник више од 150 језика. Са албанског на ЗУЛУ или са латинице на ћирилицу, помоћу алата за превођење на мрежи, а ми прелиставамо алате за превођење који преводе у једноставне реченице.

 

 

У француском речнику:

 

  1. Абецеде; даје вишејезичне тастатуре за абецеду Latinica u Ćirilicu на свим језицима. Симболи, кодови и фонетика на свим језицима. Бугарска абецеда на латиницу, латиница на ћирилицу, ћирилица на латиницу, латиница на руски и руски на латиницу и обрнуто, овај систем дозвољава све врсте конверзија
  2. Етимологија пружа индоевропске етимологије кроз угледна истраживања која су урадили највиши рангирани ресурси, попут универзитета ТЕКСАС. Обухвата грчку, латинску, руску и шпанску етимологију .

III. Презимена: речници презимена нуде порекло презимена, дистрибуцију презимена и популарна презимена. Даје најстарија и прва имена на датом језику. Кроз студије презимена могли бисте да одлучите и о предстојећим презименима.

  1. Топонимија: порекло древних и модерних имена места. Речник који нуди уобичајена имена топонимије која се користе на одређеним местима са одређеним преовлађујућим језицима.
  2. Уметност: Уметност, скулптуре и слике воде нас до наслеђа. Музејске збирке и познати уметник су кључни извори наслеђа. Лекилогос пружа интернетске колекције тема и дела сликара и уметника.
  3. Астрономија такође се назива и „небеске карте језика“, кроз енциклопедију астрономије; можете добити небеске карте или небеске мапе различитих земаља са променама у складу са временом и садашњим стандардима.

VII. Календар: говорећи сатови на латиници и ћирилици. Одређени празници, празнични дани, честитке, дани мајки и израчунавање дана.

VIII. Архива докумената : архиве докумената су пуне отисака, старих фотографија и студија које представљају древну историју повезану са овим језицима.

  1. Заставе: заставе и грбови пружају одељак са заставама свих земаља са значењем и историјом застава.
  2. Рукописи: рукописи или старе скрипте и књиге са осветљењима која означавају уметност, а минијатуре додају обожаватеље у рукописима. Палеографија, теме рукописа и старе књиге доступне су на локацији лексилогос.
  3. Наслеђе: баштина је збирка културних и националних места. Обухвата наслеђе руског, римског, свих словенских и несловенских региона света.

XII. Филозофија: просветљује филозофију неке земље и њени филозофи нам говоре студије језика.

XIII. Религија: Јудаизам. Хришћанство, ислам, будизам, православље ово су уобичајене религије у свету. Ове религије показују осећања људи.

XIV. Текст песама:превод међународних и познатих песама